Vrijdagmiddagborrel

Het is vrijdagmiddag. Tijd om te relaxen en het weekend in te luiden met vrienden, familie of relaties! Met een zeiltocht van SAINZ krijgt de vrijdagmiddagborrel een compleet nieuwe dimensie. De heerlijke hapjes en drankjes om te proosten maken deze vrijdagmiddagborrel compleet!

Tijdens de SAINZ Vrijdagmiddagborrel kunt u op een ontspannen wijze het weekend inluiden. Het programma kunt u geheel naar wens invullen. Zo kunt u de borrel afsluiten met een heerlijk diner. Of voorafgaand aan de borrel genieten van een (sportieve) activiteit. Heeft u iets bijzonders om op te proosten? Wij denken graag mee over een passende invulling!

15:30 uur

Zeilen in ZeelandKapitein Marco Jobse en zijn crew heten u van harte welkom met een glaasje bubbels in Veere, Kamperland of Middelburg. Proost op het weekend!

16:30 uur

Samen hijsen we de zeilen om vervolgens te genieten van de Zeeuwse wateren, de wind en de zilte lucht. Tijdens de zeiltocht serveren wij Gin Tonic, champagne, bier, wijn, Bacardi cola en fris met heerlijke hapjes. Denk daarbij aan luxe tapas, vishapjes, nootjes en meer.*

18:00 uur

Een unieke zeilervaring rijker arriveren we weer terug in de historische haven in Kamperland. Indien gewenst reserveren wij in een van de leukste restaurants van Zeeland een lekker diner voor u en uw gezelschap.

Kosten SAINZ Vrijdagmiddagborrel

Met de SAINZ Vrijdagmiddagborrel kunt u met uw gezelschap (minimaal 9 en maximaal 12 personen) op een ontspannen wijze het weekend inluiden.

Prijs volwassenen € 49,95 (incl. 6% BTW)

Wij denken graag mee over andere wensen. Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op!

*Totaalprijs is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen.