Vipdag

Genieten van oesters en champagne op het prachtige dek van ‘De Swarte Haen’. Of dineren in een van de beste restaurants van Zeeland. Met de SAINZ vipdag waant u zich de hele dag in luxe. 

Historisch zeilschip ‘De Swarte Haen’ (1903) is voorzien van alle comfort en luxe. Oesters slurpen op het prachtige dek met een glaasje champagne. Genieten van een luxe vislunch met kreeft. Of ’s avonds dineren in een van de beste restaurants van Zeeland. Genieten met een hoofdletter ‘G’ staat tijdens de SAINZ vipdag centraal.

Zeilen in Zeeland10:00 uur

U parkeert met uw gezelschap (minimaal 9 tot maximaal 12 personen) gratis in de historische jachthaven van Kamperland. Direct rechts ligt ‘De Swarte Haen’ waar wij u verwelkomen met een kopje koffie of thee met gebak.

10:30 uur

We gaan van wal! Met een Zeeuws kruidenbittertje proosten we op een behouden vaart. Daarna krijgt u uitleg van de kapitein hoe het programma er voor deze bijzondere dag uit gaat zien. U en uw gasten kunnen op ontspannen wijze genieten van de zon, de wind en de zilte, Zeeuwse lucht. Tijdens de tocht krijgt u uitleg over zeilen, en kunt u, indien gewenst, ook als bemanningslid actief mee zeilen.

SAINZ!_2016 vislunch VIP zeildag12:30 uur

Rond de middag trakteren wij u op een zeer luxe vislunch met kreeft, paling en nog veel meer, verzorgd door een gerenommeerde vishandel uit Zeeland.

13:30 uur

Daarna volgt er een rondleiding door een van de Zeeuwse dorpjes of plekjes waar u kennismaakt met diverse Zeeuwse lekkernijen. Voordat we weer richting de toren van Veere varen, hijst u zelf de zeilen.

zeilen Zeeland culinair16:00 uur

Zo rond 16.00 uur komen de oesters en andere luxe vishapjes tevoorschijn en proosten we met een goed glas champagne op deze mooie dag.

18:00 uur

Omstreeks 18.00 uur meren we weer af in de binnenhaven van Kamperland waarna u het gezellig samenzijn eventueel nog kunt voortzetten met een heerlijk diner. U kijkt terug op een supergeslaagde dag!

Kosten SAINZ vipdag

Met een SAINZ vipdag geniet u met uw gezelschap (minimaal 9 en maximaal 12 personen) op een luxueuze en ontspannen wijze van de mooie Zeeuwse wateren en specialiteiten en maakt u kennis met een van de mooiste plekjes van Zeeland.

Prijs volwassenen € 125,– (incl. 6% BTW en excl. diner)

Wij denken graag met u mee over eventuele aanvullende wensen. Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over alle opties.