Culinaire zeiltocht

Heerlijke oesters, mosselen, kreeft, zilte kokkeltjes of zoete Zeeuwse lekkernijen. Met de culinaire zeiltocht van SAINZ beleeft u de Zeeuwse wateren door te genieten van de omgeving en kennis te maken met alles wat Zeeland op culinair vlak te bieden heeft.

zeilen gezinnen en familie10:00 uur

U parkeert met uw gezelschap (minimaal 9 tot maximaal 12 personen) gratis in de historische jachthaven van Kamperland. Direct rechts ligt ‘De Swarte Haen’ waar wij u op gastvrije wijze verwelkomen met een heerlijk kopje koffie of thee en een overheerlijk gebakje van een Middelburgse topbanketbakker.

10:30 uur

We gaan van wal! Met kruidenbittertje ‘’t Visjagertje’ proosten we op een behouden vaart. De kapitein geeft u uitleg over interessante feiten en weetjes over culinair Zeeland. Wist u bijvoorbeeld dat Zeeland uitblinkt in het aantal Michelin sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking? Daarna brengen we een bezoek aan een oester- of mosselkwekerij. Indien gewenst kunnen we deze ochtend ook beginnen met een tocht op een mosselvisboot, waarna we de tocht vervolgen op historisch zeilschip ‘De Swarte Haen’.

SAINZ!_2016 vislunch VIP zeildag12:30 uur

Rond de middag wordt u getrakteerd op een uitgebreide vislunch met onder andere kreeft, mosselen, paling en een goed glas wijn.

13:30 uur

Daarna volgt er een rondleiding bij een bolusbakker in een van de Zeeuwse dorpjes. Voordat we weer richting de toren van Veere varen, hijst u zelf de zeilen.

16:00 uur

Zo rond 16.00 uur komt er een palet van Zeeuwse hapjes tevoorschijn en wordt er nog een lekkere fles wijn of bier opengemaakt.

SAINZ!_- oesters Zeilen in Zeeland18:00 uur

Omstreeks 18.00 uur meren we weer af naar een van de beste restaurants van Zeeland waar u het gezellig samenzijn nog kunt voortzetten met een heerlijk diner.
U kijkt terug op een supergeslaagde dag!

 

 

Kosten SAINZ culinaire zeiltocht

Met de SAINZ culinaire zeildag kunt u met uw gezelschap (minimaal 9 en maximaal 12 personen) op een ontspannen of actieve wijze genieten van de mooie Zeeuwse wateren en alles wat Zeeland op culinair te bieden heeft.

Prijs volwassenen per persoon € 95,– (incl. 6% BTW en exclusief diner).

Contact SAINZ culinaire zeiltocht

Wilt u reserveren of heeft u vragen? Wij nemen de vele mogelijkheden graag vrijblijvend met u door. Neem snel contact met ons op. Tot snel, tot SAINZ!