Voor bedrijven

Wilt u uw relaties verrassen met een vipdag op de Zeeuwse wateren? Een dagje actief zeilen met uw medewerkers? Een training verzorgen voor uw klanten? Of een of meerdere dagen brainstormen met uw collega’s? SAINZ biedt u met een zeiltocht op historisch zeilschip ‘De Swarte Haen’ een prachtig decor voor een geslaagde team- of relatiedag.

Zeiltochten voor bedrijven

Wij hebben diverse arrangementen voor uw organisatie samengesteld:

‘Alle opties zijn bespreekbaar’

Zeilen in ZeelandKapitein Marco Jobse: ‘Met SAINZ kunt u uw zeiltocht in Zeeland invullen zoals u dat wenst. Of het nu gaat om een actieve of ontspannen zeiltocht, alle opties zijn bespreekbaar. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee om de zeiltocht voor u, uw collega’s en relaties tot een succes te maken. Als trotse Zeeuwen laten mijn crew en ik u graag kennismaken met de mooiste plekjes in Zeeland. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde horecabedrijven, trainingsbureaus en evenementenorganisaties. Van een ding bent u verzekerd: uw gasten zullen nog lang op positieve wijze terugdenken aan deze onvergetelijke en luxe zeilervaring.’

 

 

 

Contact zeiltochten in Zeeland voor bedrijven

Wij denken graag met u mee over een mooi programma dat geheel aansluit bij uw wensen en doelstellingen. Neem snel contact met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden!