SAINZ Zeildag

Met de SAINZ zeildag kunt u de hele dag op een ontspannen en / of actieve wijze genieten van een prachtige zeiltocht over het Veerse meer op historisch zeilschip ‘De Swarte Haen’.

zeilen gezinnen en familie10:00 uur

U parkeert met uw gezelschap (minimaal 9 tot maximaal 12 personen) gratis in de historische jachthaven van Kamperland. Direct rechts ligt ‘De Swarte Haen’ waar wij u op feestelijke wijze verwelkomen met een kopje koffie of thee en gebak.Voor de kleintjes hebben we heerlijke sapjes, fruit, snoep en spelletjes aan boord.

10:30 uur

We gaan van wal! U krijgt uitleg van de kapitein hoe het programma er voor deze mooie dag uit gaat zien. Samen met u blikt hij terug op de geschiedenis van het schip. Vanzelfsprekend krijgt u ook uitleg over zeilen, zodat u, indien gewenst, ook als bemanningslid actief mee kunt zeilen.

zeiltocht Zeeland

12:30 uur

Rond de middag wordt u getrakteerd op een zeer uitgebreide vislunch verzorgd door een gerenommeerde vishandel uit Zeeland.

13:30 uur

Daarna volgt er een rondleiding door een van de Zeeuwse dorpjes en bezoeken we een bolusbakker. Voordat we weer richting de toren van Veere varen, hijst u zelf de zeilen.

16:00 uur

Zo rond 16.00 uur komen de borrelhapjes tevoorschijn en wordt er nog een lekker flesje wijn of bier opengemaakt. Voor de kleintjes hebben we diverse sapjes, frisdrank, snoep en fruit.

zeiltochten Zeeland18:00 uur

Omstreeks 18.00 uur meren we weer af in de binnenhaven van Kamperland waarna u het gezellig samenzijn eventueel nog kunt voortzetten met een heerlijk diner. U kijkt terug op een supergeslaagde dag!

 

 

Kosten SAINZ zeildag

Met een SAINZ zeildag kunt u met uw gezelschap (minimaal 9 en maximaal 12 personen) op een ontspannen en / of actieve wijze genieten van de mooie Zeeuwse wateren en specialiteiten en maakt u kennis met de mooiste plekjes van Zeeland.

Prijs volwassenen € 75,– (incl. 6% BTW)
Prijs kinderen van 3 tot 12 jaar € 45,– (incl. 6% BTW)
Kinderen van 0 tot 2 jaar gratis.

Wij denken graag mee over eventuele andere wensen. Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.