Over Sainz

Stress, drukte en deadlines… Om dat allemaal het hoofd te kunnen bieden, is ‘even helemaal niets’ heel erg belangrijk. Met SAINZ gaat u op historisch zeilschip ‘De Swarte Haen’ een prachtige zeiltocht tegemoet over de Zeeuwse wateren. In de sferen van vroeger geniet u van de luxe en het comfort van nu. U kunt heerlijk ontspannen met familie of vrienden of actief bezig zijn met collega’s of relaties. Kapitein Marco Jobse en zijn crew zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Zeilen in Zeeland met ‘De Swarte Haen’

Zeilen in ZeelandHistorisch zeilschip ‘De Swarte Haen’ heeft haar vaste ligplaats in de historische jachthaven aan het Veerse Meer in Kamperland. ‘De Swarte Haen’, van oorsprong een Volendammer kwak, werd in 1903 gebouwd onder nummer VD102 (VD staat voor Volendam.) De tuigage van het schip bestaat uit een grootzeil, kluiver en halfwinder. Samen zijn zij goed voor een zeiloppervlak van maar liefst 230 m². Daarnaast is het schip uitgerust met twee motoren van ieder 100 PK. Het schip werd rond 1970 volledig gerestaureerd en is ook binnen van alle gemakken en luxe voorzien.

Zeilen voor particulieren en bedrijven

Zeilen met SAINZ betekent op comfortabele wijze genieten van de zon, de wind en de Zeeuwse wateren. U maakt kennis met de mooiste plekjes van Zeeland en de typisch Zeeuwse lekkernijen. U en uw gasten (minimaal 9 en maximaal 12) worden de hele tocht in de watten gelegd door kapitein Marco Jobse en zijn crew. ’De Swarte Haen’ is een prachtig schip. Alle historische details zijn in tact gelaten, waardoor het schip nog steeds de sfeer uitademt van vroeger en u toch kunt genieten van het comfort en de luxe van nu. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Als u geniet, genieten wij ook!

Zeilen in Zeeland

Met SAINZ bent u altijd verzekerd van een bijzondere zeiltocht. Wat dacht u van oesters eten op het dek met een glaasje bubbels? Picknicken met uw familie op een eilandje bij het Veerse Meer? Met uw collega’s een bezoekje brengen aan een mosselkwekerij? Of brainstormen met uw medewerkers benedendeks? Uw zeiltocht kan geheel naar wens worden ingevuld. Kijk voor meer informatie op onze arrangementen of neem contact met ons op voor een programma op maat.