Op zoek naar de schat

Met het ‘Op zoek naar de schat’ arrangement kunt u het leven van een echte zeeman van dichtbij ervaren. U stapt samen met uw familie of vrienden aan boord van ‘De Swarte Haen’ voor een prachtige zeiltocht over het Veerse Meer. Voor de kleine piraatjes begint het avontuur dan pas echt! Zouden zij de verborgen schat op het eiland weten te vinden?

10:00 uur

SAINZ!_2016-2378U parkeert met uw gezelschap (minimaal 9 tot maximaal 12 personen) gratis in de historische jachthaven van Kamperland. Direct rechts ligt ‘De Swarte Haen’ waar wij u op gastvrije wijze verwelkomen met een kopje koffie of thee en een overheerlijk taartje van een Middelburgse topbanketbakker. Voor de kleintjes hebben we heerlijke sapjes, fruit en snoep aan boord.

 

 

10:30 uur

zeiltochten ZeelandDroomde u altijd al van een leven als kapitein? Vandaag krijgt u de mogelijkheid om het roer in handen te nemen en het reilen en zeilen van een schip eens van dichtbij mee te maken. Samen lichten we het anker, hijsen we de zeilen en zetten we koers naar een van de mooie eilandjes in het Veerse Meer. De kleintjes krijgen alvast een paar tips voor het vinden van de schat…

 

 

11:30 uur

SAINZ zeiltochtAls we daar afgemeerd hebben, zorgt SAINZ voor een volledig verzorgde lunch en kan er naar hartenlust gezwommen worden. Daarna begint het meest spannende onderdeel van deze tocht…De zoektocht naar de verborgen schat!

13:00 uur

Daarna varen we weer terug naar Kamperland en hijst u, indien gewenst, zelf de zeilen.

 

Kosten ‘Op zoek naar de schat’

Met dit arrangement kunt u met uw gezelschap (minimaal 9 en maximaal 12 personen) op een ontspannen en actieve wijze genieten van de mooie Zeeuwse wateren en omgeving. Een echte aanrader voor gezinnen met kinderen!

Prijs volwassenen € 40,- (incl. 6% BTW)
Prijs kinderen van 3 tot 12 jaar € 25,- (incl. 6% BTW)
Kinderen van 0 tot 2 jaar gratis.

Wij denken graag met u mee over eventuele andere wensen. Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.